Home » te koop » Best of show R100rs te koop

Best of show R100rs te koop

Doordat ik kortgeleden ben getroffen door een ernstige vorm van evenwichtsstoornis ben ik genoodzaakt mijn geliefde hobby vaarwel te zeggen. Eén van mijn bikes is een BMW R100 T die, zover ik heb kunnen achterhalen, al voor de aflevering in 1980 is omgebouwd naar een RS. Volgens mijn informatie wensten de “ouderwetse” BMW-rijders in die jaren geen RS omdat achter ook schijfremmen had en door het ontbreken van voetpakkingen was de RS 8 PK sterker, maar daardoor ook veel zenuwachtiger bij het gas geven en terug nemen.
Deze BMW heb ik in 1999 aangeschaft en is in 2012 geheel gerestaureerd, motorisch door de BMW-specialist Jan Beck in Wijhe en is cosmetisch onderhanden genomen door de beste BMW-spuiter van Nederland Theo Terwel in Vorden. Ik ben er zeker van dat die daarna op punten mooier en beter is dan bij de eerste aflevering.
In 2016 heb ik met deze bike op de laatste HARLEY & EUROPEAN BIKE FESTIVAL APELDOORN de eerste prijs behaald onder de noemer BEST OF SHOW. Het is voor mij dan ook een waar Collectors Item. De bovenzijde van de kuip is aangepast op het rood van de T en de onderzijde is zilvergrijs. Volgens Jan Beck zijn er ooit maar 3 in deze uitvoering in Nederland op de markt gekomen, waarvan dit nog het enige rijdende exemplaar is.
Heeft iemand belangstelling voor deze beauty dan meldt u zich maar en zal ik alle verdere informatie toesturen.

Vriendelijke groet, Albert
albertmulderij@xs4all.nl

One Response so far.

  1. maurice kurvers schreef:

    Hallo, motor nog te koop? Stuur je me eens wat foto’s en een richtprijs?

    Mvg Maurice Kurvers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItaliano日本語Norsk bokmålEspañol