Meeting 40 jaar R100RS

In het weekeinde van 25 & 26 juni 2016 zal in Den Helder een meerdaagse meeting georganiseerd worden.                     engels vlaggetjeEnglish

Na een Facebook oproep van Ab Govers zijn we in petit comité bij  elkaar gekomen. Een ding was duidelijk, het 40 jaar bestaan van de R100RS  moet worden gevierd. Al snel werd besloten dat het een meerdaagse meeting gaat worden. Een meerdaagse is vooral voor liefhebbers en berijders uit het buitenland aantrekkelijk omdat zij enkele kilometers meer moeten maken om in Den Helder acte de presence te geven. Daarnaast verdient de R100RS het om twee mooie dagen in de schijnwerpers te staan.

Willemsoord

Een geschikte locatie voor twee geweldige dagen hebben we gevonden in Den Helder. Niet de meest centrale plaats, maar we kunnen bijna naadloos aansluiten  bij het historisch weekend dat elk jaar in Den Helder gehouden wordt. Er is al druk overleg met de organisatie over de ruimte om de RS’en mooi te etaleren en te parkeren.

Daarnaast komt er een RS  info stand, een tijdlijn, hierover later meer, en ander zaken met betrekking op onze RS.

Wanneer er meer bekent is zullen we dit op deze site vermelden.

Zet 25 & 26 juni maar alvast in de agenda.

Groet,

Ab Gover

Jaco Haverkamp

Rene Hendriks

1 Response

  1. Thanks for finally talking about >Meeting 40 jaar R100RS – R100RS BLOG <Liked it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItaliano日本語Español